0703-15 08 68 

 Målare i Kungälv

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.

Begär gratis offert

Please leave this field empty.

Måleri

Dags att sätta lite ny färg på tillvaron? Låt oss på JO måleri AB hjälpa dig så att du i din tur får mer tid över att lägga på annat. Efter flera år inom branschen så vet vi precis vad lite färg eller en ny tapet kan göra för dina miljöer och arbetar dagligen med att visa det för kunder i och runt om Kungälv. Är du ute efter en uppfräschning eller total förnyelse? Ring oss och låt oss få bli en del av dina renoveringsplaner. Du har önskemålen och vi har kunskapen till att leverera lösningarna på ett kostnadseffektivt sätt.

Tid för fasadmålning?

Släpp ångesten den här gången och låt oss på JO Måleri rå om den totala målningen från underarbetet med tvättning och skrap till sista penseldraget. Verktyg tar vi givetvis själva med oss och om du vill så kan vi också hjälpa dig välja rätt färgprodukt utifrån fastighetens förutsättningar och underlagets krav.

Inomhusmålning

Tapetsering eller målning av väggar fönster och snickerier. Vi hjälper dig att fräscha upp där hemma på ett både lönsamt och effektivt vis. Vi bidrar mer än gärna även med råd rörande valet av kulör, produkt och utförande utifrån det du söker. Att arbeta lyhört med ditt bästa i fokus är en självklarhet. Vi ser bara möjligheter och vet hur vi ska gå till väga för att få fram den karaktär och känsla du söker.

Måleri för er i Kungälv

Idag hjälper vi  både fastighetsägare, fastighetsskötare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner samt företag stora som små med allt ifrån punktinsatser till allomfattande helhetslösningar. Många återkommer med nya förfrågningar och rekommenderar oss även vidare för nya kunder. För att kunna pricka in allas önskemål och avgöra mer precist vad som behöver göras så kommer vi gärna på besök för en närmre granskning och analys. Efter att ha sett och hört vad kunden behöver så kan vi också i vår tur ta fram ett anpassat offertförslag.

Ring och boka in ett möte redan idag. Vi lämnar mer än gärna också referenser från tidigare jobb.