0703-15 08 68 

Målare i Kungsbacka

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.

Begär gratis offert

Please leave this field empty.

Måleri

Behöver du hjälp av en engagerad och kunnig Målare i Kungsbacka? Vi på JO Måleri AB har det som krävs för att utföra allt inom måleri både in- och utvändig. Vi vet vad lite färg eller en attraktiv tapet kan göra och arbetar alltid med kvalité i fokus för att också kunna visa det för våra nöjda kunder. Oavsett om det är helhetslösningar eller mindre punktinsatser du behöver assistans med så kommer vi utifrån dina önskemål att kunna ge dig det du söker. Alltid snabbt, professionellt och prisvärt. Givetvis så finns vi också här för att dela med oss av alla de tips och råd som vi samlat på oss genom våra verksamma år. Låt oss får höra mer om hur vi kan hjälpa dig.

Fasadmålning och utomhusprojekt

En fasadmålning är krävande och suger i regel både tid och energi. När du anlita oss får du mer tid över till annat och slipper våndan som många känner inför den stundande uppgiften. Vi greppar hela ditt projekt och ser till så att underarbetet blir utfört för bästa resultat och att rätt färgprodukt och kulör används. Tvätt, skrapning, ställningar och målning sköter vi. Gör dig själv en tjänst och låt oss få rå om din fasad en stund.

Måleri inomhus

Vi hjälper dagligen kunder med målning, tapetsering samt fönster- och snickeri-målning och är alltid redo för nästa projekt. Är renoveringsplanerna hemma hos dig i full gång? Låt oss vara en del av dem och berätta för oss om dina önskemål. Låt oss ta en titt på de rum som du vill uppdatera och sedan återkomma med en lösning och offert utifrån det vi kommit överens om.

Målare för alla er i Kungsbacka

JO Måleri är ett mindre företag som verkat inom måleribranschen sedan 1999 och vi är mycket stolta över det vi är idag. Vår breda kundkrets består av fastighetsskötare, fastighetsägare, bostadsföreningar, privatpersoner och företag i alla dess storlekar som alla vet vad riktigt bra måleri kan bidra till. Med kunden i fokus tar vi oss allt ifrån stora till små projekt och är nu nyfikna på hur vi också skulle kunna hjälpa dig. Låt oss få höra dina planera och önskemål så att vi sedan kan vara de som tar dig till mål. Du har ett behov och vi har viljan och kunskapen till att hjälpa så vänta inte.