0703-15 08 68 

Målare i Lerum

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.

Begär gratis offert

Please leave this field empty.

Måleri

Professionella måleritjänster gör skillnad och vi på JO Måleri vill mer än gärna visa alla er i och runt om Lerum vad vi kan åstadkomma genom bara lite färg eller en ny tapet. För kunders räkning utför vi allt inom måleri både ut- och invändigt. Vi delar mer än gärna också med oss av all den kunskap vi samlat på oss efter våra år i branschen genom tips och goda råd.

Gör er själva en tjänst och få mer tid och energi över till annat. Anlita oss på JO Måleri och låt oss ro projekten i hamn åt er. Ni har behovet och vi har lösningen så låt er inte vänta. Hör av er redan idag och låt oss ta del av era drömmar.

Inomhusmålning

Dags att fräscha upp eller  skapa en ny känsla och stil där hemma? Vi hjälper er med tapetsering, målning och snickeri- samt fönstermålning utifrån era önskemål. För att kunna avgöra mer precist vad som behöver göras så kommer vi gärna hem till er på besök och ser över projektets form och förutsättningar. Då kan vi också tillsammans se över vad ni vill att vi ska göra och sammanfatta arbetet i en anpassad offert.

Utomhusmålning

Inte allt för sällan så är våndan inför en fasadmålning stor men med vår hjälp går det snabbt och resultatet blir både snyggt och hållbart. Vi tar hand om allt från det nödvändiga underarbetet till sista penseldraget. Material och ställningar tar vi givetvis med oss själva och om du vill så hjälper vi dig gärna med att välja ut rätt färgprodukt och kulör.

Ett måleri för er i Lerum

Kvalitet och lyhördhet har alltid stått i fokus för oss här på JO Måleri AB och som kvitto på vår goda service och professionalism har vi också idag en bred kundkrets och ett gott rykte vi värnar om. Vill ni veta mer om oss, våra målare eller våra tjänster så tveka inte utan hör av er. Passa också på att berätta mer om era behov och låt oss få leverera er en anpassad offert.