0703-15 08 68 

Målare i Mölndal

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.

Begär gratis offert

Please leave this field empty.

Måleri

Skulle du vilja ha hjälp utav en kunnig målare i Mölndal som har lång erfarenhet av både målning och tapetsering? JO Måleri AB startades upp 1999 och har sedan dess levererat professionell hjälp till mängder av nöjda kunder som i sin tur tagit oss hit vart vi är idag. Vi har kompetens till att ta oss an allt inom måleri både ut- och invändigt genom allomfattande helhetslösningar eller mindre punktinsatser utifrån dina önskemål. Givetvis så har vi också en hel del tips och goda råd att delge dig från våra år inom branschen.

Vad drömmer du i Mölndal om? Hör av dig och låt oss svara med en anpassad lösning och offert som vi tror kommer att passa.

Utomhusmålning

En fasad bleknar med tiden och dess skyddande funktion minskar. Ser också du på fasadmålningen med fasa så gör det enklare för dig själv och kontakta oss. Vi har både rutin och vilja till att få arbetet utfört snabbt och snyggt. Dessutom så håller vi också låga och anpassade priser för att vara ditt bästa alternativ. Vi rår om allt ifrån grundarbetet med tvätt och skrapning till att sätta upp byggställningar och välja ut rätt produkter utifrån era och fasadens krav och förutsättningar.

Inomhusmålning

Med en färgpyts och en tapetvåd kan vilket rum som helst förbättras, snabbt, enkelt och prisvärt. Vi ser bara möjligheter och vill mer än gärna också få visa vad vi kan åstadkomma för er i Mölndal. Vi målar och tapetserar men sätter gärna också en ny prägel på snickerier och fönster som behöver få sig ett nytt yttre. Om du så önskar så finns vi också här som råd vid val av kulör och material.

Er målare i Mölndal

Vi är oerhört stolta över det goda rykte som vi lyckats bygga upp och arbetar dagligen både hårt och serviceinriktat för att behålla det och stärka det ytterligare. Vi har återkommande kunder i form av både bostadsföreningar, fastighetsskötare, fastighetsägare, byggföretag och privatpersoner som i sin tur rekommenderat oss vidare till de senast tillkomna i vår kundkrets.

Vill du också få hjälp utav ett måleri som bryr sig om sina kunder? Ring och delge dina drömmar med oss så återkommer vi med en passande lösning och anpassad offert som tar dig dit.