0703-15 08 68 

Målare i Mölnlycke

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.

Begär gratis offert

Please leave this field empty.

Måleri

Söker du efter ett kunnigt och engagerat måleri i Mölnlycke för professionell hjälp vid tapetsering eller kommande måleriprojekt? Vi på JO Måleri AB utför allt inom måleri både ut- och invändigt med kvalité och kunden i fokus. Oavsett om du söker hjälp genom helomfattande lösningar eller mindre punktinsatser så finns vi här. Vi delar givetvis också mer än gärna med oss av alla de tips och goda råd som vi samlat på oss under våra år som verksamma inom branschen.

Måleri utomhus

Är det dags att ge din fasad en rejäl uppfräschning eller en ny kulör som ger hela huset en uppdaterad karaktär? Att måla en fasad är både tungt och tidskrävande men vi har både viljan och tiden till att hjälpa dig med projektet. Vi tar hand om allt från det nödvändiga underarbetet med tvätt, skrapning, byggställningar och produktval till målning och skötselråd för framtiden.

Måleri inomhus

Inomhus hjälper vi dig med allt kring målning, tapetsering samt fönster- och snickerimålning för att ge ditt hem det där lilla extra. Förutom att utföra den praktiska uppgift du ger oss finns vi också här för att hjälpa dig välja ut rätt kulör och materialet som behövs. Det är få renoveringar som är så kostnadseffektiva som just målning och tapetsering och möjligheterna är dessutom maximala. Vi hjälper dig att skapa de miljöer som du drömmer om.

Måleri med kunniga tjänster för er i Mölnlycke

JO Måleri AB är ett litet måleri som levererat professionella måleritjänster sedan 1999 till nöjda kunder i och runt om Mölnlycke. Vi är stolta över att kunna presentera vår breda kundkrets idag beståendes av allt ifrån fastighetsägare, fastighetsförvaltare och bostadsföreningar till byggföretag och privatpersoner. Många återkommer med nya förfrågningar och de flesta nya hör av sig till oss efter att ha fått rekommendationerna från någon av våra gamla kunder. Kundnöjdhet är viktigt för oss och vi är oerhört måna om att bibehålla det positiva rykte som vi byggt upp kring vår verksamhet idag. Därför arbetar vi också alltid lika lyhört och serviceinriktat vid alla våra uppdrag oavsett kund eller projektet form.

Ring oss och låt oss komma till dig för att ta oss en titt på ditt projekt. Efter att ha analyserat och granskat samtliga bitar noggrant sänder vi dig en anpassad offert utifrån vad vi tillsammans kommit överens om.