0703-15 08 68 

Målare i Partille

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.

Begär gratis offert

Please leave this field empty.

Måleri

JO Måleri AB är ett mindre måleri med stor erfarenhet och kompetens. Sedan 1999 har vi levererat professionella måleritjänster åt kunder i och runt om Partille och står alltid redo för nya uppdrag. Behöver du hjälp utav ett engagerat och kunnigt måleri för hjälp med nästa renoveringsprojekt? Vi erbjuder måleritjänster både ut- och invändigt och delar givetvis också mer än gärna med oss av den kunskap och de knep som vi lärt oss under våra verksamma år. Helomfattande lösningar eller mindre punktinsatser? Hör av dig och låt oss få ta del av dina drömmar och behov så att vi i vår tur kan hjälpa dig att uppfylla dem.

Inomhusmålning

Med lite färg och en ny tapet kan du ta ditt hem till nästa nivå och skapa den där atmosfären som du drömmer om. Vi hjälper dig med målning och tapetsering efter dina önskemål och ger gärna även dina snickerier och fönster en ny yta. Om du vill så finns vi här också för att hjälpa dig att välja ut din kommande kulör och det material som behövs för projektet och optimalt resultat.

Utomhusmålning

Många drar sig från fasadmålningen då den är både tung och tidskrävande, men inte vi. Vi har både viljan och tiden som behövs för att kunna hantera hela projektet från det nödvändiga grundarbetet till målning och rådgivning. Vi tar med oss allt som behövs och kan även hjälpa dig att plocka fram rätt färgprodukt utifrån fastighetens underlag och dina förväntningar.

Vad kan vi göra för er i Partille?

Oavsett vad du behöver så är vi måna om att kunna leverera det till dig på ett effektivt, lyhört och professionellt vis. Kvalitet och service står alltid i fokus vilket också gett oss det rykte och den breda kundkrets vi har idag beståendes av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsskötare, byggföretag och privatpersoner. Hör av dig och berätta mer om hur vi kan hjälpa också dig med att förverkliga dina renoveringsplaner. Efter att ha tagit oss en närmre titt på uppdragets förutsättningar lämnar vi över en tydlig offert där allt vi kommit överens om står med.