0703-15 08 68 

Målare i Stenungsund

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.

Begär gratis offert

Please leave this field empty.

Måleri

Letar du som boende i Stenungsund efter en kunnig och engagerad målare för hjälp till kommande renoveringsprojekt? Hör av dig till oss och låt oss få bli en del av dina planer. Vi utför allt inom måleri både utvändigt och invändigt med dig som kund och högsta kvalité i fokus. Oavsett om det är för en allomfattande helhetslösning eller en mindre punktinsats du behöver oss så kommer vi att kunna leverera dig bästa resultat till bra pris, snabbt och smidigt. Givetvis så sitter vi också inne på en hel del tips och goda råd från branschen som vi mer än gärna delar med oss av.

Utomhusmålning/Fasad

När det är tid för att ge fasaden en uppfräschning så är det många som vrider på sig och gärna drar på det in i det sista. Det är tungt och det tar tid, men vi på JO Måleri har både viljan och tiden till att hjälpa dig i Stenungsund. Vi ser till så att det viktiga underarbetet blir omsorgsfullt utfört med noggrann tvätt och skrapning och att målningen sker med rätt kulör och färgprodukt utifrån underlag och förutsättningar. Professionella resultat gör skillnad. Med vår hjälp spar du inte bara tid och energi utan får också en fasad som håller längre.

Måleri inomhus

Ibland behövs det inte så mycket för att få det där hemmet som man drömmer om. Lite ny färg eller en härlig tapet kan både fräscha upp och ändra karaktär på dina inomhusmiljöer. Tapetsering och/eller målning av väggar, tak, snickerier och fönster. Förutom att utföra själva uppgiften så vill vi också finnas här för att hjälpa dig välja ut rätt kulör och materialet som behövs.

Målare för er i Stenungsund

Vi är ett litet måleri som funnits och verkat inom branschen sedan 1999 och vi är mycket stolta och nöjda över det vi åstadkomSmit så här långt. Vi har en bred kundkrets med återkommande kunder som gärna rekommenderar oss vidare till nya.  Kundnöjdhet är viktigt för oss och vi är oerhört måna om att bibehålla det positiva rykte som vi byggt upp kring vår verksamhet idag. Därför arbetar vi också alltid lika lyhört och serviceinriktat vid alla våra uppdrag oavsett kund eller projektet form.

Ring oss och låt oss komma till dig för att ta oss en titt på ditt projekt. Efter att ha analyserat och granskat samtliga bitar noggrant sänder vi dig en anpassad offert utifrån vad vi tillsammans kommit överens om.