0703-15 08 68 

Målare i Västra Frölunda

Vi utför allt inom flytt, bud, städ och transport inom Sverige.

Begär gratis offert

Please leave this field empty.

Måleri

Professionella måleritjänster gör skillnad och vi på Jo Måleri är redo att visa er alla i Västra Frölunda vad som går att åstadkomma med hjälp av bara lite färg eller tapet. För våra kunders räkning utför vi allomfattande måleritjänster både utvändigt och invändigt och delar mer än gärna med av oss av vår kunskap genom tips och goda råd. Spara tid och energi och låt oss få ro era projekt i hamn. Ni har behovet och vi har viljan och kunskapen till att hjälpa så låt er inte vänta utan kontakta oss redan idag.

Fasadmålning

Våndan inför en fasadmålning är generellt stor. Anlita oss och gör er själva en tjänst. Vi tar hand om allt som rör det väsentliga underarbetet med tvätt och skrap. Givetvis har vi själva med oss verktygen och materialet som vi behöver för att få vårt jobb utfört. Om så önskas så kan vi också hjälpa er att välja ut en kulör och färgprodukt lämpad för fastighetens underlag.

Inomhus

Målning och tapetsering samt fönster- och snickerimålning. Vi hjälper er att fräscha upp och uppdatera era hem utifrån era önskemål. Eftersom er nöjdhet är det primära för oss så kommer vi gärna på besök för att se över vad som lämpligast bör göra och tillsammans kommer vi sedan fram till en passande lösning. Givetvis finns vi här också för att ge tips och råd kring kulör och materialval.

Målare för er i Västra Frölunda

Söker ni efter en erfaren målare som arbetar både effektivt och lyhört med kundens bästa i fokus så ring? Låt oss ta del av era krav och önskemål så att vi i vår tur kan återkomma med en lösning och ett offertförslag som tar er mot målet. Vi är ett litet företag som funnits inom branschen sedan flera år tillbaka och är mycket stolta och nöjda över det rykte och de återkommande kunder som vi har idag. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och träffar er gärna för att diskutera projektet närmre.