JO Måleri

Med väggarna

i fokus.

Tapetsering

Professionell tapetsering som gör skillnad

Är man ute efter en snabb, stilren och effektfull förändring så är tapetsering ett mycket lönsamt val. Målade väggar har givetvis sina alldeles egna fördelar, men med en tapet blir intrycket betydligt mycket mjukare och möjligheterna är betydligt många fler. Byt färg eller sätt en helt ny stil och karaktär på rummet med hjälp från en mönstertapet. Eller varför inte satsa på en intresseväckande fondvägg som sätter stämning och drar blickarna till sig?

Vi älskar tapet och alla möjligheter som dessa bjuder på. Vill ni ha hjälp av erfarna och kunniga målare för snabba och professionella resultat? Hör då av er till oss och låt oss ta era rum närmre era drömmar.

Det är vanligt att underskatta mängden jobb som krävs för att tapetsera ett rum. Det tar allt som oftast  längre tid än man först räknat med och att få tapeten att sitta snyggt kräver stora portioner av tålamod och kunnighet. Det är lätt att remsorna hamnar snett och att det slutliga resultatet blir bubbligt. Är det sedan mönsterpassning som också ska till så föds det i regel ännu mer huvudbry och minsta lilla misstag eller fel blir om än ännu mer tydligt.

Under flera år har vi hjälpt boende i och runt om Göteborg med tapetsering av alla dess slag och vi vet av erfarenhet att vi kan ge också dig det resultat som du säker. När du anlitar oss så slipper du avlägga din lediga tid åt att kleta med lim eller rätta till vinda remsor. Vi hjälper dig att få rummet färdigt snabbt och erbjuder mer än gärna också vår hjälp och våra råd när det kommer till själva tapetvalet. Smidigt, effektivt och lönsamt.