JO Måleri

Med väggarna

i fokus.

Fönstermålning

Har färgen börjat falna, spricka?

Det är många saker som påverkar helhetsintrycket av ett hem och just fönstren spelar faktiskt en mycket stor och central roll. Har färgen börjat falna, spricka eller bara se allmänt solkig och tråkig ut? Då är det dags att ge dem en ny omgång färg. Vi erbjuder er alla i Göteborg kunnig och effektiv hjälp som både underlättar och förgyller i en vardag.

Efter att ha varit aktiva inom branschen under många år så vet vi vad det är som krävs för att kunna ge dig som kund ett absolut klanderfritt resultat helt utifrån ditt hems förutsättningar och dina egna krav. Låt oss dela med oss av vår tid till dig så att du i din tur kan ägna din åt sådant som du och din familj värdesätter mer.

Fönstermålning som gör skillnad

Det är många små renoveringsprojekt i ett hem som man ganska enkelt kan hantera och ordna med själv bara viljan och någon form av handlag finns där. När det gäller fönstermålning dock så ställs det genast betydligt högre krav kring hantverksskicklighet och de allra flesta gör faktiskt bäst i att ta in hjälp från ett erfaret proffs.

För att måla fönster med gott resultat så krävs det kunnighet och rutin, men också gott om tid samt tålamod och ett stabilt personligt sinnelag. Något som vi har gott om och gärna delar med oss av till er.

När ni ger oss i uppdrag att se över er fönstermålning så kommer ni alltid att få ett noggrant och fulländat resultat som svar. Vi börjar omsorgsfullt med det nödvändiga underarbetet där vi skrapar bort all gammal färg och putsar tills vi känner att ytan som finns kvar är optimal att arbeta vidare med. När träet sedan är förberett och redo att gå vidare med så avslutar vi med grundning och slutligen också er utvalda fönsterfärg. Alltid snyggt och hållbart långt in i framtiden.

Fönstermålning kan göra mer än många tror och vi kan hjälpa er att uppnå era mål oavsett om det enbart handlar om uppfräschning eller om att snarare förändra hela byggnadens karaktär och uttryck. Vi finns också här för att dela med oss av goda råd kring produktval och fortsatt underhåll.